ASECAM. Asociación de Empresarios Camp de Morvedre.
ASECAM Ph. +34 962 698 048
Avenida Fausto Caruana, 37 Sagunto, ES
ASECAM. Asociación de Empresarios Camp de Morvedre.
Noticias sostenibles e Industria 4.0

La cursa solidària Pedrera Salt del Llop de la planta LafargeHolcim de Sagunt aconsegueix recaptar 3.500 euros per a la lluita contra l'Alzheimer


Prop de 300 persones, entre elles 176 corredors, van participar dissabte passat en aquesta iniciativa

La cursa solidària Pedrera Salt del Llop de la planta LafargeHolcim de Sagunt aconsegueix recaptar 3.500 euros per a la lluita contra l'Alzheimer

Prop de 300 persones, entre elles 176 corredors, es van donar cita el passat dissabte a la VI Cursa Solidària Pedrera Salt del Llop, impulsada per la fàbrica de Lafarge a Sagunt (Grup LafargeHolcim) i el Club Esportiu del Camp de Morvedre. La planta de Sagunt va aportar 3,500 euros destinats a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Camp de Morvedre (AFACAM).

Com a novetat, aquesta edició va estar oberta a la participació dels veïns de Sagunt i del Camp de Morvedre i voltants. A més, coincidint amb la setmana de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, i amb la col·laboració de Simbiosi Espai Ambiental, des del mirador es van deixar anar espècies procedents del Centre de Recuperació d'Espècies de la Comunitat Valenciana. Concretament, es van alliberar xoriguers, esparvers i eriçons en un entorn favorable.

En línia amb el lema del Dia Mundial del Medi Ambient d'enguany, "Sense contaminació per plàstic", també es van dur a terme iniciatives dirigides a les famílies i els acompanyants dels corredors destinades a la conscienciació sobre l'ús dels plàstics i la reducció del seu abocament.

En finalitzar la prova José Luis Coleto, director de la fàbrica de Sagunt, va fer entrega a Valentín Parra i Amparo Arnau, presidenta i directora de AFACAM, d'un xec amb la quantitat aportada. Després del lliurament de trofeus, com cada any es va oferir un esmorzar a tots els assistents.

Per a José Luis Coleto, "aquesta iniciativa ve a demostrar, una vegada més, el compromís i implicació de la comunitat en causes que requereixen una suma d'esforços" i afegeix que "aquest any, amb la participació del públic i sobretot dels veïns de Sagunt, hem aconseguit posar de manifest la nostra aposta per la inclusió i la transparència, així com la importància de la cura de la salut de les persones ".

Aquesta iniciativa s'inscriu dins de les accions de Responsabilitat Social Corporativa de la fàbrica de Sagunt amb l'objectiu de fomentar en la comunitat hàbits de vida saludables, contribuint així a complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides.

Font: elperiodicodeaqui.com/noticias/La-carrera-solidaria-Cantera-Salt-del-Llop-de-la-planta-LafargeHolcim-de-Sagunt-logra-reca/158593

© ASECAM. Asociación de Empresarios del Camp de Morvedre