ASECAM. Asociación de Empresarios Camp de Morvedre.
ASECAM Ph. +34 962 698 048
Avenida Fausto Caruana, 37 Sagunto, ES
ASECAM. Asociación de Empresarios Camp de Morvedre.
Actualidad

El projecte "Personas Que Brillan" es presenta davant els associats d'ASECAM

Aquesta iniciativa va començar amb tan sols set entitats a l'octubre de 2017 però, en l'actualitat, ja compta amb un total de 48

El projecte "Personas Que Brillan" es presenta davant els associats d'ASECAM

L'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) ha celebrat durant el matí d'avui, 6 de juny, un esmorzar amb associats de l'entitat comarcal per donar a conèixer el projecte Persones Que Brillen a càrrec de la directora de Salut i Persones de SPB, Anabel Talens, que ha tingut lloc al restaurant el Mirador de Sagunt. L'objectiu d'aquest esdeveniment ha estat aconseguir que més organitzacions converteixin les seves empreses en entitats saludables i solidàries.

En aquest acte ha estat present la presidenta de ASECAM, Cristina Plumed, el director territorial d'Umivale en Port de Sagunt, Juan Sánchez, i de Nunsys, Patricia Tamarit, organització que forma part d'aquest projecte i encarregada de realitzar l'App Persones Que Brillen . Com han informat, aquesta iniciativa va començar amb tan sols set entitats a l'octubre de 2017 però, en l'actualitat, ja compta amb un total de 48 empreses.

«Cal donar-li la importància a les persones que formen les empreses ja que són un factor clau en el seu posicionament. La responsabilitat social de les empreses només es mesura segons la incidència que tens a la societat. Persones Que Brillen és un model de gestió que ha d'estar de forma transversal en tots els departaments de l'empresa », ha afirmat Anabel Talens.

Com ha explicat, aquesta iniciativa es divideix en tres parts: la primera d'elles és el diagnòstic, és a dir, una reflexió conscient de si les empreses són socialment saludables; en un segon lloc la part 'Actuo', amb activitats que dur a terme com a meditació o mindfuldness, entre altres, i, finalment, la part "Col·laboro 'on les empreses ajuden amb les seves iniciatives a alguna ONG realitzant alguna causa solidària. Segons Talens, seguir tots aquests passos porta a una línia de millora que provoca, fins i tot, «una reducció de l'ús de medicaments per part dels treballadors».

De la mateixa manera, Juan Sánchez, ha abordat el paper que desenvolupen les mútues col·laboradores amb la Seguretat Social en pro de la salut laboral dels seus treballadors protegits. «Les empreses sanes i sostenibles necessiten treballadors sans. Aquest és el nostre paper: ocupar-nos de la seua salut, col·laborar en l'obtenció de la millor salut laboral possible a través d'una prevenció eficaç i una ràpida curació, fomentant una cultura preventiva i ajudant a les empreses a reduir el seu absentisme i la seua sinistralitat », ha destacat.

© ASECAM. Asociación de Empresarios del Camp de Morvedre