ASECAM. Asociación de Empresarios Camp de Morvedre.
ASECAM Ph. +34 962 698 048
Avenida Fausto Caruana, 37 Sagunto, ES
ASECAM. Asociación de Empresarios Camp de Morvedre.

Servicis

Si eres d’ASECAM…

Formes part d'una xarxa social empresarial que et dóna accés directe a totes les coses que necessites per al teu negoci.

Et representem i assessorem com a interlocutor davant l'administració local, autonòmica i nacional, exercint la nostra força com a associació de referència i manteniment, canals de comunicació àgils i fluids entre administració i empresa.

Et resolem les necessitats de formació a través de les nostres empreses associades, informant de tota l'oferta i gestionant la teua demanda.

Tindre assessorament en projectes i subvencions perquè no perdes cap oportunitat d'aconseguir finançament per a la teua empresa.

Participes en tots els nostres esdeveniments, cursos, conferències, esmorzars, ponències, taules redones, jornades, Afterworks, oportunitats úniques per conèixer nous aliats i primeres figures empresarials i institucionals, compartir experiències, generar sinergies, adquirir noves competències.

Assisteir a l’Encontre Empresarial Anual, fòrum en el qual ens reunim centenars d'empresaris per formar-nos, informar-nos, arribar i arribar a acords juntament amb representants destacats de la política i el món empresarial.

T'assessorem en Responsabilitat Social Empresarial perquè totes les accions siguen el millor que es puga.

Et beneficiem dels nostres interessants acords de col•laboració amb entitats públiques i privades.

Formes part de la xarxa d'associacions empresarials nacionals i autonòmiques.

Col•laborem en una major difusió i comunicació de la seua empresa, amb nous i originals canals i les ferramentes tradicionals de comunicació.

“Mai caminaràs sol”

© ASECAM. Asociación de Empresarios del Camp de Morvedre