ASECAM. Asociación de Empresarios Camp de Morvedre.
ASECAM Ph. +34 962 698 048
Avenida Fausto Caruana, 37 Sagunto, ES
ASECAM. Asociación de Empresarios Camp de Morvedre.

Salutació presidencial

Cristina Plumed Pérez (Sagunt, 1980)

Cristina Plumed Pérez

Va ser elegida el 6 de juny de 2013 presidenta de l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) per unanimitat de les empreses assistents.

És diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de València a més d'haver cursat estudis de Protocol a l'Escola Internacional de Protocol de València.

Emprenedora i empresària, professionalment va començar el seu camí en el món empresarial des de molt jove a l'empresa familiar Transports i Excavacions Pérez Plumed, SL, dedicada al sector del transport i moviments de terres, fins arribar a assumir càrrecs de responsabilitat en l'actualitat com administradora-gerent. A més el 2010 va posar en marxa El teu Al·legoria, S.L., un negoci d'organització d'esdeveniments.

En l'àmbit de la representació actualment és presidenta de l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) i vocal de la junta directiva de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV). A més de representar al teixit empresarial de la comarca en diferents comissions i institucions tant públiques com privades.

“En un entorn dinàmic i canviant com el de hui, voldria fer partícips de la nostra Associació a tots els empresaris perquè junts puguem impulsar, promoure i defensar els drets i interessos del teixit empresarial des de la voluntat de treballar per a la millora contínua que marca el nostre esperit emprenedor.
És el meu ferm propòsit treballar per al progrés i sostenibilitat de la nostra societat.
Sempre endavant!”

Carta de la presidenta.

El nostre dia a dia és una constant prova de superació en la qual la nostra capacitat, actitud i fortalesa són determinants, però en massa ocasions, el ritme al qual es mou la nostra vida fa molt difícil que puguem gestionar totes les nostres potencialitats com a empresari i com a empresa.

Arribar a tots és una necessitat real per a nosaltres i per a això no només cal ser el millor sinó comptar amb la millor ajuda per seguir creixent.

L'objectiu bàsic d'ASECAM, la nostra raó de ser, és que això passe. Donem suport, defensem i gestionem els teus interessos i de l'empresariat com a agent bàsic generador d'ocupació i benestar.

Som una associació única, amb prop de 20 anys d'experiència que s'ha convertit en un referent per a la resta d'associacions i en un imprescindible per a un empresariat àvid de noves maneres de col·laboració i gestió.

La nostra tasca és ajudar-te en el teu dia a dia, aconseguir que tu i la teua empresa arribeu on vulgueu arribar a través de l'excel·lència empresarial.

T'obrim les portes a la nostra associació, hui, com ahir, la unió fa la força.

Amb ASECAM mai caminaràs sol.

Cristina Plumed Pérez
PRESIDENTA
© ASECAM. Asociación de Empresarios del Camp de Morvedre